top of page
Search

Kárai Dávid receptjei Kristinus borecettel

100% Cabernet Sauvignon borecet mellyel garantáltan izgalmas a kísérletezés a a konyhában. Tipp: még főznöd sem kell hozzá, érlelt sajtokkal és aszalt gyümölcsökkel is tökéletesen működik, de a biztonság kedvéért lejjebb találsz egy sós és egy édes variációt is...


CSÁSZÁRMORZSA ERDEI GYÜMÖLCSÖS ÖNTETTEL

" Ha azt mondom császármorzsa, akkor neked melyik változat jut eszedbe? A búzadarával készült vagy ez a bajor, habos palacsintatésztás? Megmondom őszintén, én csak ez utóbbit szeretem, de azt nagyon. Ez a recept a felnőtt lét egyik privilégiuma, ugyanis simán megsütheted reggelire vagy vacsorára, senki nem fog rád szólni, hogy miért eszel palacsintát! Viccet félretéve tényleg annyira tartalmas, hogy már nem is desszert ez, inkább önálló fogás. A tésztát én alig édesítem, helyette szeretem sütés közben megszórni porcukorral, azt rákaramellizálni, így kívül kicsit ropogós, belül puha lesz."

A teljes receptért kattints ide!SÜLTCÉKLA-SALÁTA TAHINIS JOGHURTTAL

" Most rögtön egy különlegességet mutatok nektek, mert ehhez a salátához a ő saját, Kristinus borecetetüket használtam. Szép gyümölcsös, kellemesen savanykás és nagyon jól megy a céklához. Én vegyesen használtam vörös és sárga fajtát, amit érdemes két külön tálban pácolni, máskülönben a vörös cékla elszínezi a sárgát is. Ez utóbbinak egyébként kicsit gyümölcsösebb íze van a hagyományosnál, így ha piacon láttok ilyet, érdemes kipróbálni és megkóstolni."

A teljes receptért kattints ide!Szöveg: Kárai Dávid

Fotók: Kárai Dávid


9 comentarios


Immerse yourself in the world of Winspirit AU Sat, where the only limitation is your imagination. geometry dash

Me gusta

Waters Charlie
Waters Charlie
5 days ago

Your defiant spirit is like a diamond mined from the ground: brilliant, unblemished, and full of life. basketball stars

Me gusta

Your information is extremely helpful, and I'd like to add that https://gpa-calculator.info is a fun and exciting way to spend time with loved ones and friends when you have some spare time.

Me gusta

This can be said to be a masterpiece of an exquisite meal Head Soccer

Me gusta

WWonderful!

Me gusta
bottom of page