top of page
83340372_1881536378649177_48263980335414

POP-UP TENDEREK

ÚJ LEHETŐSÉGEK

01 lehetőség

A Kristinus Borbirtoknál hiszünk abban, hogy legtöbbször csak a tökéletes lehetőség hiányzik ahhoz, hogy a kreatív ötletekből valami igazán egyedi és különleges születhessen meg - valami, amit addig még nem láttunk, és ami nélkül ezután el se tudjuk majd képzelni a Balatont.

 

Pályázatot hirdetünk azoknak, akiknek már csak az utolsó lökés hiányzik életük lehetőségéhez! Helyszínt, eszközöket és támogatást ígérünk - cserébe pedig azt kérjük, hogy szívvel-lélekkel higgy a projektedben, és keményen dolgozz azért, hogy közösen a legjobbat hozzuk ki az ötletedből! 

Anchor 1

Pop-up konténer

Helyszín: 

Bárhol a Balaton körül

Mobilis konténerünk új társát keresi a nyárra! A könnyen mozgatható egység alkalmas pop-up borbár, kávézó, bolt vagy akár bisztró kialakítására is - mindössze attól függ, te mit álmodsz meg bele! A konténert természetesen biztosítjuk számodra, azonban az engedélyekről, személyzetről, koncepcióról és üzemeltetésről neked kell gondoskodnod! Sok kritérium nincs, csupán birtokunk borkínálatának kizárólagossága a borlapon, illetve a lehetőség szerint minél fenntarthatóbb működésre való törekvés!

Jelentkezés:

Írj egy bemutatkozó emailt, egyeztessünk időpontot és győzz meg róla minket, hogy miért a te ötleted és koncepciód működne a legjobban! nikolett.stujber@kristinus.hu 

Pop-up étterem

Helyszín:

Kristinus Borbirtok - Kéthely

A Kristinus Gasztroműhely idén nem nyitja meg kapuit a megszokott formában, azonban jelenleg magányos konyhánk türelmetlenül várja azt a bátor jelentkezőt, aki társa lenne egy következő kalandban! Szőlősorokkal körülvett hatalmas teraszunk, és tavaly ízlésesen felújított 60 fős éttermünk megszámlálhatatlan lehetőséget rejt magában - lehet hogy már csak te hiányzol a képletből. Ahogy a konténer esetében, az üzemeltetés, az engedélyeztetés, koncepcióalkotás valamint a napi feladatok menedzselése rád hárul, de itt leszünk, hogy segítsünk, hiszen ezen a téren mi is több éves tapasztalattal rendelkezünk! Természetesen minél fenntarthatóbb, annál jobb, illetve a regionalitás és szezonalitás fontosságáról sem szeretnénk megfeledkezni, hiszen szerencsére számtalan kiváló termelő található a környéken (arról nem is beszélve, hogy tyúkjaink szorgosságának  köszönhetően lassan már mi sem tudunk ennyi tojással mit kezdeni!)

Jelentkezés:

Írj egy bemutatkozó emailt, egyeztessünk időpontot és győzz meg róla minket, hogy miért a te ötleted és koncepciód működne a legjobban! nikolett.stujber@kristinus.hu 

Pop-up rendezvénytér

Helyszín:

Kristinus Borbirtok - Kéthely

Szabadtéri színpadunk a pre-Covid időkben számtalan emlékezetes estének adott helyet: járt nálunk a Bohémian Betyárs, a Bagossy Brothers, a Magashegyi Underground a következő név pedig lehet, hogy már csak rajtad áll. Akár 450 férőhely és teljes technikai háttér, ráadásul transzferről, szállásról és az esemény alatti italokról is tudunk gondoskodni. Persze minden out-of-the-box ötletet üdvözlünk, így ha netán alternatív színház, szabadtéri mozi vagy bármi más járna a fejedben akkor ez semmiképp se tartson vissza!

Jelentkezés:

Írj egy bemutatkozó emailt, egyeztessünk időpontot és győzz meg róla minket, hogy miért a te ötleted és koncepciód működne a legjobban! nikolett.stujber@kristinus.hu

02 kapcsolat

Stujber Nikolett

nikolett.stujber@kristinus.hu

+36 30 721 5902

bottom of page