Gasztro Műhely

A Balaton ízei Kéthelyen

Gasztro Műhely

A Balaton ízei Kéthelyen

A Gasztro Műhely nem ismer kompromisszumot az alapanyagok minőségében, a tálalás esztétikájában és a helyi termékek iránti elkötelezettségben. A vendégek itt nem átlagos menüvel találkoznak, hiszen a menü struktúrája a hagyományos előétel-leves-főétel-desszert felosztás helyett a borbirtok borait követi, így a vendég a Kristinus Borbirtok Irsaijához, a Birtok Roséjához vagy a SAS Cuvéejéhez kap ételajánlást.

Degusztációs menünk hét fogásban, egy Kriseccónkhoz ajánlott amuse bouche felvezetésével mutatja meg, mit gondolunk a konyhaművészetről – természetesen minden tányérhoz egy pohár bor is dukál, melyeket a Kristinus legjobb palackjaiból, s kiváló, a Balaton hírnevének öregbítésében valódi partnerünkként szolgáló pincészetektől szolgálunk fel. Az évszakhoz illő, helyi alapanyagok felhasználásával készült fogások, a különlegesebb ízek, az izgalmas kombinációk falatjait kínáljuk modern, mégis otthonos környezetben. Bár nálunk az étel és az ital teljesen egyenrangú, a hazai pálya előnyét annyiban mégis megadjuk borainknak, hogy étlapunkon nekik jut a kezdeményező szerep – a fogásokat ajánljuk borainkhoz, nem pedig fordítva. 

A helyi, prémium alapanyagok jelentik a kulcsot a Kristinus Gasztro Műhely egyedülálló, túlnyomórészt Somogy megye alapanyagait felhasználó kínálatához.

Díjak: A Magyar Konyha Magazin, 2016., 2017. és 2019. évi Balaton gasztronómiai útikalauzában is a Balaton legjobb 10 étterme közé választotta a Gasztro Műhelyt: a déli part második legjobb étterme a Magyar Konyha értékelése alapján. | Dining Guide 100 legjobb magyar étterem. 

Gasztro Műhelyünk nyitva tartása: Hétfő - Vasárnap: 12:00-16:00, 18:00-22:00 (Az étterem 21:00-ig vesz fel ételrendelést.)

Legyen szó zártkörű, családi, baráti vagy munkahelyi rendezvényről borbirtokunk egésze rendelkezésedre áll, ha te is akarod. A helyszínen túl természetesen a cateringet és a borainkat is biztosítjuk a fontos eseményekhez. További információkért keress minket bátran: info@kristinus.hu | 06 85 539 014. Információk rendezvénytermeinkről: kristinus.hu/hu/rendezvenytermek

*Az aktuális ételfotókat készítette: Balkányi László. 

Az ételek tájékoztató jellegűek. Aktuális menüsorunkról kérem érdeklődjön személyesen vagy telefonos/emailes megkeresésben.

Étlap

Block image  mg 2429bk
Block image  mg 2375bk
Block image  mg 2614bk
Block image  mg 2541bk
Block image bik 8618

Asztalfoglalás

Itt leadhatod asztalfoglalási igényed. 

Gasztro Műhelyünk nyitva tartása: Hétfő - Vasárnap: 12:00-16:00, 18:00-22:00 (Az étterem 21:00-ig vesz fel ételrendelést.)