Gasztro Műhely

A Balaton ízei Kéthelyen

Gasztro Műhely

A Balaton ízei Kéthelyen

A Gasztro Műhely nem ismer kompromisszumot az alapanyagok minőségében, a tálalás esztétikájában és a helyi termékek iránti elkötelezettségben. A vendégek itt nem átlagos menüvel találkoznak, hiszen a menü struktúrája a hagyományos előétel-leves-főétel-desszert felosztás helyett a borbirtok borait követi, így a vendég a Kristinus Borbirtok Irsaijához, a Birtok Roséjához vagy a SAS Cuvéejéhez kap ételajánlást.

Degusztációs menünk hét fogásban, egy Kriseccónkhoz ajánlott amuse bouche felvezetésével mutatja meg, mit gondolunk a konyhaművészetről – természetesen minden tányérhoz egy pohár bor is dukál, melyeket a Kristinus legjobb palackjaiból, s kiváló, a Balaton hírnevének öregbítésében valódi partnerünkként szolgáló pincészetektől szolgálunk fel. Az évszakhoz illő, helyi alapanyagok felhasználásával készült fogások, a különlegesebb ízek, az izgalmas kombinációk falatjait kínáljuk modern, mégis otthonos környezetben. Bár nálunk az étel és az ital teljesen egyenrangú, a hazai pálya előnyét annyiban mégis megadjuk borainknak, hogy étlapunkon nekik jut a kezdeményező szerep – a fogásokat ajánljuk borainkhoz, nem pedig fordítva. 

A helyi, prémium alapanyagok jelentik a kulcsot a Kristinus Gasztro Műhely egyedülálló, túlnyomórészt Somogy megye alapanyagait felhasználó kínálatához.

Díjak: A Magyar Konyha Magazin, 2016., 2017. és 2019. évi Balaton gasztronómiai útikalauzában is a Balaton legjobb 10 étterme közé választotta a Gasztro Műhelyt: a déli part második legjobb étterme a Magyar Konyha értékelése alapján. | Dining Guide 100 legjobb magyar étterem. 

Gasztro Műhelyünk nyitva tartása: Hétfő - Vasárnap: 12:00-16:00, 18:00-22:00 (Az étterem 21:00-ig vesz fel ételrendelést.)

Legyen szó zártkörű, családi, baráti vagy munkahelyi rendezvényről borbirtokunk egésze rendelkezésedre áll, ha te is akarod. A helyszínen túl természetesen a cateringet és a borainkat is biztosítjuk a fontos eseményekhez. További információkért keress minket bátran: info@kristinus.hu | 06 85 539 014. Információk rendezvénytermeinkről: kristinus.hu/hu/rendezvenytermek

*Az aktuális ételfotókat készítette: Balkányi László. 

Az ételek tájékoztató jellegűek. Aktuális menüsorunkról kérem érdeklődjön személyesen vagy telefonos/emailes megkeresésben.

Étlap

Block image  mg 2429bk
Block image  mg 2375bk
Block image  dsc4450

Asztalfoglalás

Itt leadhatod asztalfoglalási igényed. 

Gasztro Műhelyünk nyitva tartása: Hétfő - Vasárnap: 12:00-16:00, 18:00-22:00 (Az étterem 21:00-ig vesz fel ételrendelést.)